watie's FotoPage

By: watie iskandar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Friday, 9-Nov-2007 02:20 Email | Share | | Bookmark
bday KINKIN...

kek janji siap..
hari ahad lepas buat bday kinkin (mu niece) kat rumah nya..over excited sikit mak joyah ni..so semua berhimpun kat rumah kak linda..accept aku..why?..sebab aku kena buat cake untuk si kinkin..aku try hasilkan yan terbaik..tapi..somthing came up...my youngest brother ada buat hal sikit...hmm..cake ntah jadi ape ntah..hati tak tenang le katakan..ape pun aku buat jugak sampai le keakhirnya....habis jer bday party tu aku and hubby terus ke kajang jumpe mak ayah.. nak tau cite sebenar..cite punya cite dah malam..alamak!!esok keja..tapi sebab dah terlalu letih we all amik keputusan tido je kajang..esoknya kul 7 pagi gerak shah alam..siap2 terus pegi keje..



Wednesday, 31-Oct-2007 06:28 Email | Share | | Bookmark
seronoknya raya kat kampung halaman ku..

suasana raya
eisya selepas suai kenal ngan family
meh sini .. wanna share some photo with you guys out there..what a great raya at my kampung this year..(wpun kat shah alam sedih2)..my hubby pun terhibur coz i tak mau dia asyik bersedih dengan kehilangan abg nya yang kedua..

well..we all sampai kampung petang raya pertama.so we all miss la acara bersalam di pagi raya..sampai2 jer..belasah la ape patut..eisya seperti biasa..akan menagis dulu sbb tak biasa ngan family aku.. (geram betul mummy)..tapi lepas bersuai kenal..tengoklah betapa sukanya dia...



keesokkannya we all buat open hse..seronok betul..wan,makcik,pakcik, cousins and sedara mara lain datang..menu malam tu..mee soto,mee kari, satay, lemang etc...acara bermula pada kul 8 malam..jiran2 pun datang memeriahkan suasana..

best giler..lepas tu disusuli plak ngan permainan bola beracun khas utk kanak2..hahaha..kelakar tul ngan gelagat they all..ada yang kena nyanyi..baca doa..ada gak yang menangis bila kena denda ..setiap peserta dapat hadiah..heheh..tu yang seronok...



over all..kalau nak dicomparekan raya di bandar and dikampung...of coz la..i pilih kampung..pengalaman raya di bandar amatla tak seronok..we all jer yang beriya2 dipagi raya..jalan2 di shah alam siap boleh baring lagi sbb tak banyak kenderaan..area rumah aku lagi la lengang..malam raya dok tido lepas kemas rumah..takde pun main mercun ke..buat rendang ke..bakar lemang ke..heheh..tapi satu jer yang best..aku relax sikit,,..hahaa



Friday, 19-Oct-2007 06:43 Email | Share | | Bookmark
tragedi 3 hari sebelum raya....

 



hai semua..selamat hari raya..hmm..hajat di hati sebelum bercuti nak update le FP ni..tapi apekan daya..3 hari sebelum raya..watie terpaksa cuti lebih awal sbb ada hal kematian.. ..siapa sangka,,masa sahur tu sama2 bersahur dengan dia..petang tu dah takde..
oh..yang pergi tu abang ipar watie..husband punya 2nd brother..hmm..tak tahu camne nak cerita..tapi mmg cukup menyayat hati..arwah accident kat Klang..diseret lori... ..

semoga abg mai tenang di sana..amin..


Tuesday, 11-Sep-2007 09:11 Email | Share | | Bookmark
unplanned holiday...

 
papa dengan aksi2nya..
eisya tido nyenyak


Hmm..sebenarnya macam dah give up..sbb banyak kali nak update dulu asyik la error jer..tensi jer..banyak betul nak diceritakan..takpe la..
nak cite pasal ape ek..ha..merdeka hari tu i pegi PD..(hek eleh..PD pun nak kecoh eh?) tapi seronok gak le..sbb first time bawa eisya ke pantai...eisya OK jer..siap tido lagi..tapi sian sangat kulit dia terbakar..dia tak tahan la mcm mummy dia.. ..
trip to pd ni mmg unplanned holiday..we all pegi pun sebab tak tahan didesak oleh member2 kami..tak sampai hati nak tolak permintaan..eceh..(sebenarnya suka sbb penginapan disponsor!!)
memandangkan kami aje couple yang dah berkahwin and ada anak dan yang lain tu bujang belaka..eisya jadi favourite la..lepas sorang ke sorang pegang dia..i ape lagi..tak lepaskan naik banana boat..hahaaha..3 kali terhumban dalam laut.. tapi best giler masa terhumban tu..syok!!..
eisya pun mcm bagi peluang je kat mummy dia main air..dia elok je tido nyenyak..Oklah..jom tgk gambar..tapi tak byk sangat amik sbb terlupa



Thursday, 16-Aug-2007 09:25 Email | Share | | Bookmark
setelah sekian lama tak leh update...

 
 
 
View all 6 photos...
dunno y lah last week lansung tak leh nak update ape2 kat FP ni..frust je.. dah buat baik punya ayat pun hilang ntah mana..macam2 aku nak catat kan dalam ni..tapi sia sia.. harap2 lepas ni tak jadi lagi la..

aku malas nak tulis banyak2..saya nak share gambar masa bday anak buah minggu lepas 12.08.07 at Mc.Donald Shah Alam..enjoy sangat masa tu..my doughter pun tak meragam..cuma kesian hingus dia tak henti2 leleh

jom tgk gambar..eh lupa nak bgtau..saya buat cup cake and bday cake utk mereka!! cubaan pertama kalinya agak menjadi..hehehe..kalau sape2 yang tgk jgn gelak tau dgn deco yang i buat..





[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net